dorpentour in Westerwolde
20.12.2022

Dorpentour in Westerwolde: kom je ook?

Regisseur Ira Judkovskaja organiseert een dorpentour in Westerwolde. Kom jij naar een van deze bijeenkomsten?

Ze lichtte eerder al een tipje van de sluier op over haar plannen in Westerwolde, onze regisseur Ira Judkovskaja. De culturele productie in de gemeente wordt een tocht door de gemeente. Een zoektocht naar wat de toekomst brengt, tegen de stroom van de Ruiten Aa in.

Op dit moment ontwikkelt Ira de culturele productie, samen met haar regie-assistent Eline de Vries. De inwonersgesprekken die Gronings Vuur voerde zijn daarvoor de basis. Om de verdieping verder te kunnen brengen, wil onze regisseur Ira in januari op dorpentour in Westerwolde. Daar wil ze nog meer inwoners bij de productie betrekken om de tocht verder vorm te geven.

Locaties en data dorpentour in Westerwolde

De dorpentour van Ira gaat langs Sellingen, Oudeschans, Ter Apel, Blijham en Wedde. Hieronder vind je de data, locaties en tijdstippen.

DorLocatieDatumTijdstip
BlijhamHet Schietgebouwtje19 januari 202320.00 uur
WeddeDe Voortgang22 januari 202313.30 uur
SellingenMFA De Zuides23 januari 202320.00 uur
OudeschansGalerie Erika Stulp26 januari 202320.00 uur
Ter ApelDe Regenboog30 januari 202320.00 uur

Aanmelden voor de dorpentour

Wil je bij een van de bijeenkomsten in deze dorpentour zijn? Meld je dan aan bij onze culturele aanjager Klaas Spekken, via klaasspekken@gmail.com. Er is beperkt plaats in de verschillende locaties, dus aanmelden is gewenst om jezelf van een plekje te verzekeren.