Het project Gronings Vuur reisde van sept. 2019 t/m dec. 2020 door de provincie Groningen met een cultureel programma.

Lokaal Team in Westerwolde

Op 30 juli was de tweede echte ‘live’ bijeenkomst van het Lokaal Team Westerwolde.

Zie hier een foto van het overleg (uiteraard geheel corona-proof) met het Lokaal Team in Westerwolde (Sellingen). Let ook even op Michiel Westbeek die via een telefonische videoverbinding aanwezig was.
Van linksvoor naar rechtsvoor zijn te zien: Eize Hoomoedt (Hof van sellingen.Ketelkoor), Rita Smits (VBT), Bas Broekhuis (Openluchttheater Sellingen), Hannie Dubbelman, Michiel Westbeek (op de telefoon zichtbaar), Karin Noeken , Lieke van den Krommenacker, Niels Steenstra (De Rijdende Popschool), Johan Eitens (Hof van Sellingen).
Op de foto ontbreken: Gea Smidt, Sanne Meijer, Laurien Riha, Marlene Bakker.

Verder zijn ook nog betrokken: Hendrik Alting (acteur), Alie de Jonge (acteur), de spelers van de Quarantaine klucht van Michiel Westbeek: Jacqueline Reems, Ria Ensing, Lia Bakker, Hans Jalving en Janny Veninga.
En de koorleden van het ketelkoor. En de jongeren die muziek maken voor Sellingen Aans: die worden namelijk op dit moment geworven.
En vast nog wel een paar mensen die nog aanhaken in de loop van het proces. Weest welkom allen! Dat we er maar een mooi project van maken met zijn allen!

Foto vanuit het regie-hok in het Openluchttheater Sellingen