Het project Gronings Vuur reist van september 2019 tot en met december 2020 door de provincie Groningen met een cultureel programma. Met muziek, fotografie, film, gedichten, gesprekken en kunst halen we op wat er zich afspeelt in de provincie.

POPjongeren: workshops & werkplaats DeClick!

Jongeren tussen 12-20 jaar kunnen aan gratis workshops deelnemen via DeClick: play in a band/bandcoaching en beats/muziek maken in Ableton Live. Computers, apparatuur en instrumenten zijn aanwezig, eigen spullen meenemen mag natuurlijk ook.

Wie samen muziek wil produceren kan dat vervolgens doen in Werkplaats DeClick, die we tijdens een aantal dagen organiseren in elke gemeenten waar we neerstrijken. De werkplaats wordt ingericht met een mobiele opnamestudio, oefenruimtes en ook kleinere werkstations om met computers muziek, film, blogs of andere dingen te maken.

In Werkplaats DeClick gaan jongeren twee volle dagen samen werken aan producties, waarbij het maken van eigen muziek de basis is.
Onder begeleiding van een professioneel producersteam gaan ze aan de slag om muziek te produceren en uiteindelijk te releasen.

De data en locaties volgen: je kunt je nu al hier opgeven.