Het project Gronings Vuur reist van september 2019 tot en met december 2020 door de provincie Groningen met een cultureel programma. Met muziek, fotografie, film, gedichten, gesprekken en kunst halen we op wat er zich afspeelt in de provincie.

Gemeente
Oldambt

We zijn met de voorbereidingen voor het concept van de eindpresentatie en het programma in de gemeente Oldambt begonnen.

Andy Smart en Manuel Paolini van het dans en performancegezelschap Teddy’s Last Ride, gaan samen met theatermaker/regisseur Theo de Groot het concept voor Gronings Vuur met jonge lokale cultuurmakers ontwikkelen.

Bij jij tussen de 12 – 23 jaar, of een organisatie die met jongeren werkt en wil je betrokken zijn bij de totstandkoming van het programma?

Woensdag 27 november om 19.30 uur in De Bospoort, Het Boschplein 2 in Winschoten gaan Teddy’s Last Ride en Theo de Groot weer met jonge cultuurmakers aan de slag. Kom langs als je mee wilt doen!

Wil je meer informatie: Stuur dan een mail naar contact@groningsvuur.nl. Je mag ook bellen of appen met Kimberley Bond van Sociaal Werk Oldambt: 06 11902873