Het project Gronings Vuur reist van september 2019 tot en met december 2020 door de provincie Groningen met een cultureel programma. Met muziek, fotografie, film, gedichten, gesprekken en kunst halen we op wat er zich afspeelt in de provincie.

Popjongeren in Werkplaats DeClick

Workshops DeClick: bandcoaching, muziek maken

Op drie locaties in het Westerkwartier houden we twee workshops: play in a band/bandcoaching en beats/muziek maken in Ableton Live. Computers, apparatuur en instrumenten zijn aanwezig, maar eigen spullen meenemen mag ook uiteraard. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen! Geef je snel op want vol is vol!

  • 1 en 8 november, van 19.00 – 21.00 uur in ’t Marheem, schoolstraat 8 in Marum
  • 5 en 12 november, van 19.00 – 21.00 uur in Muziekschool Kunstbedrijven, Jellemaweg 3 in Zuidhorn
  • 6 en 13 november, van 19.00 – 21.00 in Cultuur Centrum Agora, Rodenburg 1 in Leek .

Er is een mobiele opnamestudio, oefenruimtes en er zijn ook kleinere werkstations om met computers muziek, film en blogs te maken. Onder begeleiding van een professioneel producersteam ga je aan de slag om muziek te produceren en uiteindelijk te releasen. Begeleiding door o.a. Sander Koning (Het Kanaal, Vera’s Charm).

Werkplaats De Click: samen produceren

Jongeren die samen muziek willen produceren, kunnen dit doen in Werkplaats DeClick.

De werkplaats wordt ingericht met een mobiele opnamestudio, oefenruimtes en ook kleinere werkstations om met computers muziek, film, blogs of andere dingen te maken. In Werkplaats DeClick gaan we twee volle dagen samen werken aan producties, waarbij het maken van eigen muziek de basis is.

  • zondag 17 november van 10.00 tot 17.00 uur (locatie wordt nog bekendgemaakt)
  • zondag 24 november van 10.00 tot 17.00 uur (locatie wordt nog bekend gemaakt)

Onder begeleiding van een professioneel producersteam ga je aan de slag om muziek te produceren en uiteindelijk te releasen. In de workshops en werkplaats word je o.a begeleid door Sander Koning (Het Kanaal, Vera’s Charm).

Meld je hier aan!